Reeds 3 generaties lang...

receptenboek

Hoe het allemaal begon

Mijn grootvader Edgard zaliger was reeds een befaamde pasteibakker in de Kortrijksestraat in Tielt. De opvolging werd alvast verzekerd daar 2 van zijn zonen eveneens door de bakkersmicrobe gebeten werden.

Kamiel Arickx nam de befaamde zaak van zijn vader over en Guido Arickx daarentegen trok de wijde wereld in richting Aalter. Daar stampte hij een nieuwe bloeiende zaak uit de grond die gelegen was in de Stationsstraat te Aalter.

Een weinige tijd later leerde hij zijn vrouw Monique kennen en ze kregen samen 5 kinderen waarvan de jongste telg ook de microbe voor de stiel met de paplepel bleek mee te hebben gekregen.

Nu bevindt onze zaak zich in de Brouwerijstraat en we werken nog steeds volgens enkele oude recepten van opa zaliger en dat de stiel met liefde werd verder gezet. Mijn vader zou een gelukkig man zijn geweest.

Tom Arickx